Zoeken in ons Helpcentrum

Waar zijn mijn tickets?

Laatst bijgewerkt: 26/11/14

• De gemakkelijkste manier om je tickets te verkrijgen is via de e-mail met je orderbevestiging; tickets zijn meestal bijgevoegd als een PDF-bestand dat je kunt afdrukken. Je kunt ook inloggen via de Eventbrite-app of Eventbrite.nl en naar Mijn tickets gaan.
1

Controleer de bevestigingsmail.

Tickets zijn meestal aan je orderbevestiging toegevoegd als een PDF-bestand.

voorbeeld PDF ticket.

Opmerking: Sommige evenementorganisators schakelen PDF-tickets uit omdat ze geen tickets nodig hebben om hun bezoekers in te checken. In dat geval zie je geen PDF-bestand en geen link om je tickets te downloaden.

2

Vind je tickets via de Eventbrite-app.

Ticket op mobiel.

Je kunt de barcode van je ticket en de evenementinformatie ook terugvinden via de Eventbrite-app voor iOS of Android.

3

Log in op Eventbrite.nl en ga naar Huidige bestellingen onder Mijn tickets.

Log in met jouw Eventbrite-account om aan de slag te gaan.

Klik op Mijn tickets bovenaan de pagina om naar Huidige bestellingen te gaan. Zoek je bestelling en klik op Bestelling bekijken. Klik vervolgens op de groene knop Tickets afdrukken om je tickets te downloaden en/of af te drukken.

ga naar Mijn tickets.

Tip: Als je nog geen wachtwoord voor je account hebt ingesteld, ga je hier naartoe en voer je het e-mailadres in dat je hebt gebruikt tijdens aanmelding. We sturen je vervolgens een e-mail met een link om je wachtwoord in te stellen.

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je op de link Wachtwoord vergeten? om het opnieuw in te stellen.

Protip: Als je geen groene knop Tickets afdrukken ziet onder de details van het evenement, dan heeft de organisator PDF-tickets uitgeschakeld en hoef je geen ticket af te drukken. Controleer de e-mail met je orderbevestiging en/of de registratiepagina van het evenement voor verdere instructies of neem contact op met de organisator voor vragen

4

Neem contact op met de organisator.

Als je al deze opties hebt geprobeerd en je je tickets nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met de organisator voor hulp.

Een evenement maken Ga naar My Account

Niet gevonden wat je zocht?

Ons supportteam is hier om je te helpen! Neem contact op met ons.