Zoeken in ons Helpcentrum

Waar zijn mijn tickets?

Laatst bijgewerkt: 19/08/14

• De gemakkelijkste manier om je tickets te verkrijgen is via de e-mail met je orderbevestiging; tickets zijn meestal bijgevoegd als een PDF-bestand dat je kunt afdrukken. Je kunt ook inloggen via de Eventbrite-app of Eventbrite.com en naar Mijn tickets gaan.
1

Controleer de bevestigingsmail.

Tickets zijn meestal aan je orderbevestiging toegevoegd als een PDF-bestand.

Sommige evenementorganisators schakelen PDF-tickets uit omdat ze geen tickets nodig hebben om hun bezoekers in te checken, dus je ziet mogelijk geen bestand dat aan de e-mail is toegevoegd of een link om je tickets te downloaden.

2

Vind je tickets via de Eventbrite-app.

Je hebt toegang tot de barcode en evenementinformatie via de Eventbrite-app voor iOS of Android.

3

Log in en ga naar Huidige bestellingen in Mijn tickets op Eventbrite.com.

Log in zoals zoals je normaal zou doen of ga hier naartoe en voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt tijdens aanmelding om aan de slag te gaan, en voer dan je wachtwoord in.

Tip: Als je geen wachtwoord voor je account hebt ingesteld, sturen we je een e-mail met een link om je wachtwoord in te stellen. Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je op de link Wachtwoord vergeten? om het opnieuw in te stellen.

Klik op Mijn tickets boven aan de pagina om naar Huidige bestellingen te gaan.

Zoek je bestelling en klik op Bestelling bekijken, klik vervolgens op de groene knop Tickets afdrukken om je tickets te downloaden en/of af te drukken.

Tip van experts: Als je geen groene knop Tickets afdrukken onder de details van je evenement ziet, heeft de organisator PDF-tickets uitgeschakeld en hoef je geen ticket af te drukken voor het evenement. Controleer de e-mail met je ordebevestiging en/of de registratiepagina van het evenement voor evenementinstructies of om contact op te nemen met de organisator voor vragen.

4

Neem contact op met de organisator.

Als je al deze opties hebt geprobeerd en je je tickets nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met de organisator voor hulp.

Een evenement maken Ga naar My Account

Niet gevonden wat je zocht?

Ons supportteam is hier om je te helpen! Neem contact op met ons.