Zoeken in ons Helpcentrum

Hoe neem ik contact op met de organisator?

Laatst bijgewerkt: 11/07/14

• Als je vragen hebt over een evenement of een verzoek tot restitutie wilt indienen, neem je rechtstreeks contact op met de organisator van het evenement. Dit kun je doen door een e-mail van hem of haar te beantwoorden of via de knop Contact opnemen met de organisator op de evenement pagina of pagina met jouw bestelgegevens.
1

De e-mail met orderbevestiging beantwoorden

Ga naar de e-mail met je orderbevestiging en beantwoord deze (in het veld Aan: verschijnt automatisch het e-mailadres van de organisator).

Je kunt het e-mailadres van de organisator ook terugvinden in de e-mail met de orderbevestiging zelf.

De contactgegevens bevinden zich precies boven je bestellingsoverzicht.

Tip: Als je een e-mail stuurt naar een organisator, raden we je aan je telefoonnummer hierin te vermelden voor het geval hij of zij je liever belt.

2

Je bestelgegevens bekijken

Wanneer je inlogt met jouw Eventbrite-account kun je vanuit Mijn tickets naar Huidige bestellingen gaan en daar je bestelling terugvinden.Klik op Bestelling bekijken.

Als de organisator deze optie heeft aangevinkt, kun je bovenaan de pagina met bestelgegevens op de knop Restitutie aanvragen klikken om een verzoek tot restitutie in te dienen.

De knop Restitutie aanvragen staat op de pagina met ordergegevens links van Contact opnemen met de organisator.

Om de organisator te contacteren, klik je op Contact opnemen met de organisator. Vul in het vak dat verschijnt je naam, e-mailadres en een bericht voor de organisator in. Klik ten slotte op Bericht verzenden.

Vul in het berichtvak je naam, e-mailadres en bericht in.

3

Naar de evenement pagina gaan

Tip: Als je niet kunt inloggen of denkt dat er misschien een typfout zat in het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd, kun je altijd vanaf de registratiepagina van het evenement contact opnemen met de organisator.

Op de evenement pagina vind je op verschillende plaatsen de knop Contact opnemen met de organisator.

Je kunt contact opnemen met de organisator van het evenement via de koppeling in de koptekst, voettekst, evenement details en de zijbalk rechts voor het evenement.

Als je hierop klikt, verschijnt hetzelfde berichtvak als het vak dat wordt beschreven bij optie 2.

Een evenement maken Ga naar My Account

Niet gevonden wat je zocht?

Ons supportteam is hier om je te helpen! Neem contact op met ons.