Zoeken in ons Helpcentrum

Eventbrite-betalingsverwerking instellen

Laatst bijgewerkt: 11/07/14


  • De gemakkelijkste manier om betalingen te accepteren via iDEAL en credit- of debitcard
  • Hoogste omrekenkoers voor bezoeker
  • Overzicht van instel- en betalingsprocedures
1

Om te beginnen meld je je eerst aan voor een gratis Eventbrite-account of log je in bij je Eventbrite-account en maak je een evenement. Als je op Maak het evenement live hebt geklikt, word je doorgeleid naar de pagina Beheren van je evenementpagina.

Als je een bestaand evenement wilt bewerken, ga je naar de pagina Beheren van je evenement door boven aan het scherm op Mijn evenementen te klikken en vervolgens op de naam van je evenement.

2

Kies op de pagina Beheren van je evenement de optie Betalingsopties in het functiemenu links op de pagina.

3

Kies als je op het scherm Betaalmethoden bent Eventbrite-betalingsverwerking uit het keuzemenu Betaalmethode selecteren. Voer de bankrekeninginformatie in waar het geld gestort moet worden. Vergeet niet op Wijzigingen opslaan te klikken als je klaar bent!

4

Je bent er klaar voor!

Wanneer bezoekers zich registreren voor je evenement, voeren ze hun factuurgegevens in op de afrekenpagina van je evenement en beantwoorden ze aangepaste vragen die je hebt geformuleerd voordat ze hun bestelling afronden. Dat is alles!

5

Na je evenement stuurt Eventbrite je een bevestigingse-mail met de details van de locatie van je evenement en informatie over uitbetaling. Je hebt 96 uur (4 dagen) vanaf het einde van je evenement om restituties te verwerken en aanpassingen door te voeren.

6

Op de vijfde werkdag nadat je evenement is geëindigd, zal Eventbrite een bankoverschrijving laten uitgaan voor de totale omzet van je evenement (minder kosten voor Eventbrite en voor creditcardbetaling). Het geld zou je, afhankelijk van je bank, binnen vijf werkdagen daarna op je rekening moeten hebben. Zo gemakkelijk is het!

Note

Opmerking: Ga hierheen voor meer informatie over creditcardbetaling.

Een evenement maken Ga naar My Account

Niet gevonden wat je zocht?

Ons supportteam is hier om je te helpen! Neem contact op met ons.